Shop the look: de knusse tuin met zitjes | RTL Nieuws

2022-04-21 06:41:58 By : Ms. Elle Qi

Marwan en Lara hebben alles behalve groene vingers. Toch was meer groen in de tuin een wens, zolang het maar onderhoudsvriendelijk is. Daarnaast wilden ze ook meerdere zithoeken en een plek voor Emma om te spelen. Tom ging dus druk aan de slag en toverde de tuin volledig om tot heerlijk chill- en speelparadijs. Op zoek naar een van de gebruikte item? Je vindt ze hier terug!

Tom deelt de tuin op in verschillende 'eilandjes'. De eerste maakt hij van twee verschillende kleuren grijze tegels. Dit zorgt voor diepte én een tapijt effect. Op dit terras komt een grote teakhouten eettafel met daaraan bijpassende stoelen in twee verschillende tinten. Door af te wisselen met mintgroen en mosgroen krijg je een speels effect.

De tafel is niet compleet met een mooie bordenset. 

Achterin de tuin komt onder de oude overkapping een fijne zithoek. Op de vloer legt Tom planken van Douglas hout voor een natuurlijk contrast met de tegels. De loungebank zorgt ervoor dat je hier fijn kunt zitten en de bijpassende kussens – groen en met een print – maken het extra comfortabel. 

De borderbakken zijn gemaakt van stapelblokken en in de tuin staan meerdere winterharde planten zoals de meerstammige sneeuwbal (Viburnum bodnantense dawn). 

Altijd weten wat er speelt? Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.